HAFİF MÜZİK KANYON'DA

2012 yılında Kanyon AVM'de bulunan The House Cafe'de düzenlenen akustik konser serisi kaçıranların kesinlikle üzüleceği bir etkinlik olmuş. İstanbul'da yaşayan insanlar bu tarz etkinliklere denk gelebiliyorlar. Canlı dinlemek tabi ki başka bir deneyim ama neyse ki YouTube var ve hem kaçıranlar hem de İstanbul dışında olanlar için bu şarkıları dinleme fırsatımız oluyor.

Bi Dinlesene Akustik Şarkılar


Şarkıların farklı akustik versiyonları her zaman iyi olmaz fakat etkinlik dahilinde icra edilen özellikle seçtiğim bu 3 parça, şarkılar sanki akustik yazılmış hissiyatı veriyor.

Multitap - Kızın Annesi;
Başarılı bulduğum iki albüme sahip alternatif bir müzik grubu Multitap. Her şarkılarını delilerce severek dinlemiyorum ama bazı şarkıları beni gülümsetiyor diyebilirim. Kanyon'da akustik halini de dinleyebildiğimiz güzel şarkılarından bir tanesi Kızın Annesi.



Malt - Olmaz;
Cenk Durmazel Malt grubunu bir araya getirerek gerçekten çok güzel bir iş yapmış. Çıkarttıkları albümlerle ve verdikleri konserlerle Türkiye Alternatif Rock müzik camiasında ayrı bir tat bıraktılar. Aynı zamanda komedyen oluşunu bu videoda bir kez daha hatırladığımız Cenk Durmazel'in aslında ne kadar iyi bir şarkıcı olduğu ortada. 



Melis Danişmend - Bin Doz Öfke;
Sadece solo projeleri değil Üçnoktabir iken de severek dinlediğim başarılı bir müzisyen Melis Danişmend. Önceki yazılarımda da söylediğim gibi yazdığı şarkılarda bizi götürdüğü masallar ve yaptığı tasvirler gerçekten çok eşsiz bir müzik zevki sunuyor. 



Bunlar gibi birçok farklı şarkının da bulunduğu bu seride benim aklımda yer edenleri sizlerle paylaşmak istedim. Siz de bu tarzda paylaşmak istediğiniz şarkıları aşağıya yorum olarak ekleyebilirsiniz.









Daha yeni Daha eski